In Uncategorized

hebbuz conceptstore!

Mijn naam is Sharona Reints en ben de enthousiaste en gedreven eigenaresse van Hebbuz Conceptstore aan de Passage 6 te Almelo.t

Hebbuz is een unieke, eigentijdse en persoonlijke cadeau-winkel voor elk wat wils: zelfs ook voor de kleintjes die graag iets voor papa en mama of hun grootouders willen kopen. We werken samen met meer dan 50 leveranciers om zo uniekheid te garanderen en wekelijks nieuwe artikelen toe te kunnen voegen aan ons assortiment.

Mijn liefde voor retail begon op jonge leeftijd toen ik begon als weekendhulp. Jaren later, toen ik rayonmanager was van 36 kledingwinkels, bleef het nog steeds kriebelen: ik wilde het allerliefst een eigen winkel openen met unieke en eigentijdse producten.

Maar: voor jezelf beginnen is een behoorlijke uitdaging, je moet kansen zien en je creativiteit optimaal benutten. Het is ook wel spannend, want het is wel even wat anders dan elke maand vertrouwd je loonstrookje ontvangen.

Via bekenden ben ik in contact gekomen met ‘Start je winkel Almelo’ en toen ging het snel: ik stuurde mijn bedrijfsplan in, ging langs bij een accountant en op zoek naar een geschikte plek.

Het pand aan de Passage 6, in mijn ogen de beste plek van Almelo, bleek ter overname en voor ik het wist had ik het huurcontract getekend!

Over 5 jaar hoop ik dat het winkelende publiek in Almelo Hebbuz ziet als dé cadeauwinkel waar je altijd even binnen kan komen wandelen op zoek naar dat ene HEBBUZ artikel. Dat kan trouwens ook online, via hebbuzconceptstore.nl.
Het leuke is dat ik alle online bestellingen binnen Almelo persoonlijk bij je thuis kom brengen.

Mocht je, net als ik, een passie en diep gekoesterde droom hebben om voor jezelf te starten neem dan zeker even contact op met Start je winkel Almelo, maar wees voorbereid… Met een goed plan kan het maar zo zijn dat je binnen 3 weken de sleutel ontvangt!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment